Calculatie

Dé uitkomst voor u en uw klant

Wanneer u meubels of interieurs op maat ontwikkelt, ontkomt u niet aan calculatie, ontwerp en begeleiding, het maken van werktekeningen, de inkoop van materialen, werkvoorbereiding en productie. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw calculaties? Zoek dan niet verder! B-Flex interieur visie helpt u graag met uw calculaties en offertes.

Besteed uw calculaties uit aan B-Flex interieur visie

In een tijd dat prijzen onder druk staan, vragen klanten meer en meer offertes aan, om met elkaar te vergelijken. Zo ook in de interieurbranche. Interieurbouwbedrijven zijn hierdoor genoodzaakt veel tijd te besteden aan calculaties, die op korte termijn moeten worden ingediend. Terwijl ze hun tijd beter kunnen besteden aan hun productie. In die situatie of bij onderbezetting in uw bedrijf – om wat voor reden dan ook – neemt B-Flex interieur visie uw calculatieprojecten graag uit handen.

Eigenaar Jack van Seggelen is gespecialiseerd in het maken van calculaties en offertes voor interieurbouwbedrijven. Alle calculaties worden standaard gemaakt met Proteus. Werkt u ook met dit programma, dan kan B-Flex interieur visie rechtstreeks op uw server werken. In andere gevallen kan de calculatie worden doorgezet naar uw eigen Excel calculatieprogramma.

Bij calculaties van B-Flex interieur visie krijgt u:

  • Een duidelijk overzicht van de benodigde materialen en bijbehorende kosten.
  • Duidelijk inzicht in de benodigde arbeidsuren per onderdeel, inclusief een kostenraming.
  • Een duidelijk overzicht van de kosten over het gehele traject.

Jack van Seggelen is van 2006 tot 2013 werkzaam geweest als calculator/projectbegeleider bij Interior By in Venlo. Daarvoor heeft hij enkele jaren als calculator gewerkt bij Meubel- en Timmerfabriek Lendfers BV in Hoensbroek. Met zijn ervaring is hij u graag van dienst.

Meer informatie over calculatie?