Ontwerp en begeleiding

Inspireren, creëren en realiseren
  • Heeft u een meubelstuk voor ogen, dat u nergens kunt vinden en nu graag op maat zou willen laten maken?
  • Bent u op zoek naar interieur op maat voor thuis of voor in uw kantoorpand of winkelruimte?
  • Heeft u behoefte aan advies op maat voor uw nieuwe interieur?

Dan bent u bij B-Flex interieur visie aan het juiste adres. Van een simpel kastje of eettafel op maat tot het uitgebreidere interieurwerk.

B-Flex interieur visie adviseert en begeleidt

Al uw ideeën worden vertaald en vormgeven met behulp van 3D-tekeningen en -rendering. Indien gewenst zoekt B-Flex interieur visie samen met u naar de juiste partijen voor het vervaardigen van het ontwerp, inclusief elektrowerk, loodgieterswerk, stoffering, et cetera.

B-Flex vergelijkt diverse offertes voor u, zodat u de beste keuze kunt maken. Daarnaast kan eigenaar Jack van Seggelen het uitvoeringsproces begeleiden, zodat u gegarandeerd bent van een perfect resultaat.

Van een klein, simpel kastje tot een complete inrichting voor uw huis, kantoorpand, winkelruimte, et cetera, B-Flex interieur visie is u graag van dienst.

Jack van Seggelen is van 2006 tot 2013 werkzaam geweest als calculator/projectbegeleider bij Interior By in Venlo. Daarvoor heeft hij enkele jaren als ontwerper en begeleider gewerkt bij Meubel- en Timmerfabriek Lendfers BV in Kerkrade, bij Lamers Interieurbouw in Budel en bij Kooken keukens en meubelen te Budel. Met zijn ervaring is hij u graag van dienst.

Meer informatie over ontwerp en begeleiding?