Referenties

De snelweg voor uw bedrijf

Interior By

Periode: 2006 – 2013
Locatie: Venlo
Functie: calculator/projectbegeleider
Taken: hier heb ik het maken van ontwerp- en werktekeningen met IronCAD opgezet. Gedurende één jaar heb ik de functie van bedrijfsleider ingevuld, totdat door uitbreiding en herstructurering van het werkvoorbereidingsteam mijn taak werd gespecialiseerd tot met name calculatie, begeleiding bij de acquisitie en het ontwerpen van projecten.

Meubel- en Timmerfabriek Lendfers BV

Periode: 2004 – 2006
Locatie: Kerkrade
Functie: bedrijfsleider
Taken: hier was ik verantwoordelijk voor verkoop en calculatie, voor het ontwerp- en werktekeningen maken met 3D-pakket IronCAD, voor de werkvoorbereiding/aansturing van het personeel en voor de inkoop.

Eigen bedrijf: Van Seggelen maatinterieurs

Periode: 1999 – 2004
Locatie: Budel
Functie: ondernemer

Crooijmans interieurbouw

Periode: 1997 – 1999
Locatie: Leende
Functie: interieurbouwer
Taken: het zelfstandig vervaardigen en plaatsen van exclusieve interieurwerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt en de begeleiding van een leerling-interieurbouwer.

Lamers Interieurbouw

Periode: 1990 – 1997
Locatie: Budel
Functie: interieurbouwer
Taken: het zelfstandig vervaardigen en plaatsen van exclusieve interieurwerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt, het spuiten van interieurdelen en het vervaardigen van tekeningen.

Kooken keukens en meubelen

Periode: 1986 – 1990
Locatie: Budel
Functie: interieurbouwer
Taken: het zelfstandig vervaardigen van meubelen en keukens voor met name de particuliere markt. Dit betrof het gehele traject, van het vervaardigen en (eventueel) spuiten tot en met de plaatsing bij de klant. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor het vervaardigen van tekeningen en het aansturen en begeleiden van collega’s.

Neem direct contact op!