Werktekeningen

De snelweg voor uw bedrijf

Steeds meer klanten vragen interieurbouwbedrijven om al op voorhand complete werktekeningen te tonen. In het maken van die tekeningen gaat echter veel tijd zitten. Tijd die u beter kunt besteden aan werkzaamheden die u ook echt iets opleveren. Door het maken van werktekeningen uit te besteden aan B-Flex interieur visie, kunt u zich richten op uw productie.

Heeft u behoefte aan extra tekencapaciteit?

B-Flex interieur visie kan u helpen om pieken in uw bedrijf op te vangen. Maar ook wanneer een medewerker ziek wordt, in vakantie- of verlofperiodes of bij andere redenen voor tijdelijke onderbezetting, springt B-Flex interieur visie graag bij.

Of het nu gaat om een werktekening voor offerteaanvragen, bestektekeningen of productietekeningen, voor een simpel kastje of voor uitgebreider interieurwerk, B-Flex interieurvisie neemt het tekenen graag voor u uit handen. Alle tekeningen worden standaard vervaardigd in 3D-tekenprogramma IronCAD. Indien gewenst kunnen de tekeningen vervolgens worden geƫxporteerd als .dwg, .dxf, .pdf, enzovoorts, bijvoorbeeld voor de aansturing van uw CNC-machine.

Doordat alle tekeningen worden voorzien van alle nodige maatvoeringen, hoeft de productie geen berekeningen of uitzoekwerk te verrichten. U kunt, na akkoord van de klant, dus meteen met de productie starten.

Alle tekeningen gemaakt door B-Flex interieur visie worden voorzien van úw bedrijfsnaam en logo.

Jack van Seggelen is van 2006 tot 2013 werkzaam geweest bij Interior By in Venlo, waar hij het maken van ontwerp- en werktekeningen met IronCAD heeft opgezet. Bij Van Seggelen Maatinterieurs is Jack van Seggelen begonnen met het maken van computertekeningen. Daarvoor heeft hij enkele jaren werktekeningen op de tekentafel gemaakt bij Meubel- en Timmerfabriek Lendfers BV in Hoensbroek, bij Lamers Interieurbouw in Budel en bij Kooken keukens en meubelen te Budel. Met zijn ervaring is hij u graag van dienst.

Meer informatie over werktekeningen?